Muhafazakar Villa Tatili

MUHAFAZAKAR AİLELERİN TERCİHİ: MUHAFAZAKAR VİLLA TATİLİ

Muhafazakar ve daha İslam’a uygun bir yerde tatil yapmak isteyen ailelerin son zamanlarda en çok tercih ettiği tatil şekli muhafazakar villa tatili olmaktadır. Önceden böyle bir imkanı bulunmayan aileler tatile çıkamamakta veya sadece erkek veya sadece kadınların bulunduğu yerlere gidip ayrı ayrı tatil yapmak zorunda kalıyorlardı. Ama bu hizmet sayesinde aileler artık hep birlikte daha helal ve İslami bir tatil yapmanın keyfini çıkarıyor.

MAHREMİYET ALANINI KORUYAN VİLLALAR

Bu villaların en büyük özelliği dışarından korunaklı yüksek duvarların içinde yer almasıdır. Bu sayede aileler tatillerini doyasıya yaparken hem görünmez hem de İslami bir tatil yapmış olur. Bu villaların bir diğer özelliği de çevresinde çok az yapı ve dolayısıyla neredeyse hiç komşu bulunmamasıdır. Aileler bu sayede kimse tarafından görülmez rahatsız edilmez ve helal tatilin keyfini çıkarırlar. Muhafazakar villalar sadece muhafazakar aileler tarafından kullanılmıyor. Muhafazakar ailelerin yanı sıra ses çıkarması muhtemel,  kalabalık gruplar da etrafında çok az yapı bulunması sebebiyle muhafazakar villaları tercih etmekteler.

MUHAFAZAKAR VİLLA TATİLİNİN DİĞER ÖZELLİKLERİ

  1. Bu villaların diğer tatil beldelerinden hiçbir eksiği yoktur. Hepsi havuzlu villalardır ve yeterince korunaklıdır.

  2. Muhafazakar villalarda özel havuz imkanının yanı sıra özel bahçe imkanınızda vardır. Diler havuzunuzda diler villanızda dilerseniz de bahçenizde doyasıya vakit geçirebilirsiniz.

  3. Korunaklı ve insanlardan uzak olması sebebiyle gerek kadın gerekse erkek istediği gibi villa içerisinde dolaşabilir ve havuza girip güneşlenebilir.

  4. Dönemsel olarak kiralanan bu villaların temizliğe her misafir ağırlandıktan sonra titizlikle yapılmaktadır. Bu sebeple güvenle tercih edebilirsiniz.

MUHAFAZAKAR VİLLA TATİLİ NEREDE YAPILIR?

Muhafazakar villa tatili için en çok tercih edilebilen bölge normal tatilde olduğu gibi Akdeniz Bölgesi’dir. Özellikle Antalya bölgesinde verilen muhafazakar villa tatili hizmeti aynı zamanda Antalya çevresindeki illerde de verilmektedir. Sizde muhafazakar ve İslami bir tatil yapmak istiyorsanız  Antalya Kaş Kalkan’da bulunan villaları tercih edebilirsiniz. İslamlı ve Üzümlü köylerinin yakınında bulunan muhafazakar villalarda tatil imkanı için şimdiden yerinizi ayırtabilirsiniz.


Muhafazakar Villa Tatili
© Copyright 2018 | Heryer Villam Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım - Weblikya Yazılım