Villa Premium

 

                                                                                VİLLA PREMİIM

      Kaş Kalkan Akbel mevkiin’de konumlandırılmış   14 adet Villamızdan bir tanesi olan Deniz manzaralı dubleks bir mimariye sahip geniş ve konforlu bir kullanım alanına sunan Villa Premium alışılmışın dışında kahvaltı dahil konaklama hizmeti vermektedir.Site halindeki 14 Villamız birbirinden bağımsız olmakla birlikte tamamen korunaklı havuz terası ile gözlerden uzak muhafazakar bir tatil hayali kuran misafirilerimiz içinde uygun bir tercihtir.Kendine has dubleks  bir mimariye sahip olan geniş bir kullanım alanı ve şık dizaynı ile tıpkı evinizdeymiş gibi bir his yaratan Villa Premium misafirlerine kapılarını aralamaktadır.8 Kişilik kapasitesi olan  Özel havuzlu Muhafazakar Villa Premium    Deniz manzaralı Villa Premium olabilir.

     Oldukça geniş bir özel  havuzada sahip olan Villamızda sıg havuz’da bulunmaktadır. Portetif  mangalıda bulunan Muhafazakar Villamızda aileniz ve sevdiklerinizle manzaraya nazır sıcacık sofralar kurabilir veya akşam yemeklerinizi sitemiz içerisindeki restaurantımızdan da yiyebilirsiniz. Açık hava sineması ve çocuk oyun parkı da bulunan sitemiz merkezi olup plaja ve otogara 5 dk sürüş mesafesindedir.

      Doğa içerisinde sakin ve huzurlu bir tatil için sizlerde özel havuzlu Villarımızdan bir tanesini tercih edebilir şehrin kargaşasından ve  stresten uzak bir tatille deşarj olabilirsiniz. Geniş ailelerin tercihi Villa Premium konumu ve memnuniyet öncelikli hizmet ile evinize tebessümle döneceğiniz bir tatil sunmaktadır. Özel havuzlu bir villada gözlerden uzak bir tatil geçirmeyi planlayan  herkes için akılda kalıcı bir deneyim yaşatan balayı Villamız Gelincik sıcak bir iklime sahip olan Akdeniz bölgesinde hayata küçük bir mola vereceğiniz keyifli bir tatil hayal edenlerin uğrağıdır.Sizlerde bu deneyime ortak olmak istiyorsanız www.heryervillam.com adresini ziyaret edebilirsiniz

      

Villa Premium
© Copyright 2018 | Heryer Villam Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım - Weblikya Yazılım