Villa Şato

                                                                  VİLLA ŞATO

 

         İsminin Hakkını veren geniş ve ferah odalara sahip Muhafazakar Özel havuzlu Villa Şato misafirlerine hayatın stresinden uzakta ailesi ve sevdikleriyle unutulmaz bir tatil imkanı sunmaktadır. Oldukça geniş havuz terası ve salonu ile kullanım kolaylığı ve rahatlığına erişebileceğiniz Lüks Villa Şato 20 Metre uzunluğu eni 6 metre olmak üzere geniş bir havuza sahiptir. Ayrıca 5 metre uzunluk 3 metre eninde sıg havuzuda bulunmaktadır

        Şık ve konforlu salonu ile birçok kişiyi bir arada ağırlayabileceğiniz bir mutfağa sahiptir. Aileniz ve sevdiklerinizle manzaraya nazır sıcacık güzel sofralar hazırlayabilir havuz keyfi yaparken manzaraya karşı içeceğinizi yudumlayabilirsiniz.  Her türlü imkanı ayağınıza getiren Lüks Villa Şato da dilerseniz akşam yemeği olarak havuz terasında  mangal keyfi yapabilir yada sitemiz içerinde yer alan restaurantımız da yiyebilisiniz. Akdenizin incisi Kalkan'da unutulmaz bir tatil için sizlerde Villa Şatoyu tercih edebilir tatil selfilerinize Villamızın eşsiz manzarasını taşıyabilirsiniz.

      Hill Villas olarak sizlerin her türlü rahatlığı düşünülerek dizayn edilmiş birbirinden özel Villarımızda tatil için hayal ettiğiniz bütün planları gerçekleştirebilir tebessüm ve memnuniyetle tatilinizi tamamlayabilirsiniz.7/24 güvenlik kamerası ile izlenmekte olan site girişimiz iç rahatlığı ile tatilinizi geçermeniz için  siz değerli misafirlerimize sunulan hizmetlerimizden sadece bir tanesidir.Doğayla iç içe harika bir tatil için bizleri tercih edebilir huzurlu ve sakin bir tatilin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.Yapmanız gereken tek şey www.heryervillam.com adresimizi ziyaret edip bizlere ulaşmak.Tatil planınızı birlikte yapabilir bir Hill Villas İştiraki olan heryervillam profosyonel hizmeti ve kaliteli bir tatilin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Villa Şato
© Copyright 2018 | Heryer Villam Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım - Weblikya Yazılım