Fethiye Villa Tatili

    Fethiye konum itibariyle tatil denince akla ilk gelen noktalardan bir tanesidir. Gerek antik kentlere ve etkinliklere olan yakınlığıyla gerek ise sahip olduğu doğa güzelliğiyle siz okuyucularımızın aklını başından alacak. Fethiye denince akla tabi ki villa tatili de gelmektedir çünkü bölgenin turist portföyü daha rahat tatil arayışında olduğu içi ve mahremiyete önem verdiği için haftalık kiralık havuzlu villaları tercih etmektedir. Sizlere merak edilen konularla ilgili bilgileri paylaşırken bölgeyi de daha yakından tanımanıza yardımcı olacağım.
    Fethiye birçok imparatorluğa ve krallığa ev sahipliği etmiş bir bölgedir. Bölgede birçok antik kent ve tarihi miras bulunmaktadır. Fethiye’ye en yakın ve en popüler olan Kaya köy bunlardan bir tanesidir bunun yanında Telmessos antik kenti ve antik tiyatrosu da kentin içinde bulunmaktadır. Bölgeye yakın olan diğer antik kentler ise Tlos antik kenti, Pınara antik kenti, Letoon antik kenti ve Xantos antik kentidir. Bunların ortak hikayeleri olduğu kadar bir o kadar da birbirinden farklı ve sizi hayran bırakacak farklı hikayeleri bulunmaktadır. Bölgenin ana gelir kaynağı turizm olduğu için antik kentler iyi korunmaktadır ve antik kentlerle ilgili bilgi alabileceğiniz rehberler veya bilgilendirici metinler bulunmaktadır. Bunların yanı sıra www.heryervillam.com adresinde faydalı bilgiler başlığı altında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
    Bölgenin yerli ve yabancı birçok turiste ev sahipliği yapmasının bir diğer nedeni ise coğrafyasıdır. Yeşilliklerle bezeli ovasının yanı sıra masmavi yüzmeye doyamayacağınız denizi ve deniz canlılarını daha yakından keşfedebileceğiniz koyları sizi kendisine çekecektir. Fethiye villa tatili yapan turistlere yüksek hizmet kalitesinin yanı sıra gezebileceğiniz birçok noktayı da sunmaktadır. Ölüdeniz bunların başında gelmektedir. Dünya sıralamalarında yer alan Ölüdeniz yaz aylarında yoğun ilgi görmektedir dünyada bir eşi benzeri olmayan Ölüdeniz ’in yanı sıra Kelebekler vadisi ve Fethiye’ye yakın olan hidayetin koyu da sizi tatilinizde bekleyen yerler arasında. İsterseniz belirttiğimiz bölgelere kendiniz ulaşabilir isterseniz de turlardan yardım alarak tatilinizin keyfini sürebilirsiniz.
    HeryerVillam olarak siz değerli misafirlerimiz Fethiye villa tatili planı yaparken yanınızda olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sormak istediğiniz diğer sorular için ve villa seçiminizi yaparken yardım almak için tatil danışmanlarımızla görüşebilirsiniz.

Fethiye Villa Tatili
© Copyright 2018 | Heryer Villam Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım - Weblikya Yazılım