GÖZLERDEN UZAK TATİL


Tatil kimisi için eğlencenin, partiler ve kalabalığın karşılığı olsa da bazı insanlar için sessiz sakin ve gözlerden uzak tatil en ideal olandır. Bütün bir yılın bize yaşattığı stres, yorgunluk gibi ruh hallerini üzerimizden atmak ve o koşturmaya dönmeden önce huzur sakinlik ve dinginliği en kaliteli haliyle yaşamak isteyebiliriz. İşte tam da bu şekilde tatil hayali kuran insanlar için gözlerden uzak tatil en makul olanıdır. Gözlerden uzak tatil denince akla ilk gelen ise villalardır ki hem sakin bir ortam hem de muhteşem doğa ile aranılan huzuru doyasıya yaşayabilirsiniz.

Villa tatili belki de yeni oluşan bir olgu olabilir sizin için fakat kesinlikle araştırılmaya değer bir konudur. Klasik otel tatil paketlerinin aksine misafire özgürce plan yapabileceği alanı sağlayan villa tatil konseptinin bir diğer artısı ise yemyeşil doğa ve masmavi denizinde doyasıya keyif yapabileceğiniz Kaş Kalkan gibi turizmin önemli bölgelerinde bulunmasıdır. Hem tarihe hem de doğaya bu kadar yakın tatil villalarından merkezi bölgelere çok kısa sürelerde ulaşabilir ya da tamamen uzak kalabilirsiniz. Seçim size bağlı olarak ilerler. Gözlerden uzak tatilin sunduğu imkanların belki de en tatmin eden kısmı günlerinizi ve saatlerinizi istediğiniz şekilde planlama özgürlüğünüzün olmasıdır.

Genelde gözlerden uzak tatil ile alakalı insanlarda oluşan yanlış bir algı vardır; emekli tatili. Villa tatil konsepti; emekli, genç, kalabalık veya tek fark etmeksizin her tarzdan insanın tatil ihtiyacını karşılayabilecek bir oluşumdur diyebiliriz. Tarihi yerleri görmek, plajları ve koyları keşfetmek, doğa yürüyüşleri yapmak, villada dinlenmek, turistik köyleri ziyaret etmek ya da şehrin merkezine giderek canlı ortamlarda bulunmak tüm bunlara ya da istediğiniz herhangi birisine göre tatilinizi şekillendirmek sadece sizin isteklerinize bağlı olarak değişen şeylerdir fakat villa tatili ya da gözlerden uzak tatil konseptinin en can alıcı kısmı ise tüm bu seçenekleri size sunabiliyor olmasıdır.

Arkadaş grubu, aile veya bireysel olarak yılda bir ya da iki kez yaptığınız tatili gülerek hatırlayabileceğiniz villa tatili ile gözlerden uzak tatili tekrarlamak için sabırsızlanacaksınız.

© Copyright 2018 | Heryer Villam Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım - Weblikya Yazılım