Villa Premium - Hill Villas Kalkan

                Villa Premium geniş ailelerin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor ve kendisine ait korunaklı havuz terasıyla rahatça aileniz ve çocuklarınızla yapacağınız tatile ev sahipliği yapacaktır. Villa Premium içerisinde size sunduğu geniş alanlarla ferahlamanızı sağlayacaktır. Salonunun terasa bakan geniş pencerelerinden sonsuz denizi izlerken televizyona da göz atabilirsiniz. Villa Premium Hill Villas Kalkan’a farklı bir renk katmaktadır. Estetiğe ve mimari detaylara olan derin bağlılığımızın yanı sıra Villa Premium için daha sade ve daha doğal olanı tercih ettik bu şekilde en rahat olanı ve en kullanışlı olanı tercih ettik villamızda.

                Villa Premium için tatil rezervasyonunuzu yaparken isterseniz kahvaltı dahil konsepti tercih edebilir ve kahvaltı hazırlamak derdinden kurtulabilirsiniz. Bunların yanı sıra Açıkhava sineması ile özlemini kurduğunuz sahil kasabası tatilinizi taçlandırabilirsiniz. Hill Villas Kalkan içerisinde yer alan Restaurant 1 Mayıs ile 30 Eylül tarihleri arasında 08:30 – 24:00 saatleri arasında hizmet verecektir bu yüzden isterseniz evde sadece tatilinizi yapabilir yemek yapma uğraşına son verebilirsiniz ve paket servis hizmeti ile de yemeklerinizi sıcacık olarak havuz terasınızda yiyebilirsiniz.

                Muhafazakar tatilin merkezi olarak lanse edilen Kaş- Kalkan’da yer alan villalarımız villa tatilini bir adım daha ileriye taşımış ve Villa – Otel konseptiyle siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan gurur duyar. Villanıza geldiğinizde isterseniz rezervasyon yaparken ek ücret ödeyerek balayı süsleme paketi veya doğum günü sürpriz paketini alabilirsiniz. Bunların yanı sıra ücretsiz olarak sunulan welcome paketi geç saatte check-in yapan misafirlerimizi iyi hissettirecektir. Villa Premium anlattığımız bu özelliklerin ve hizmetlerin yanı sıra güler yüzlü hizmete sahiptir ve HeryerVillam resmi web sayfası olan www.heryervillam.com adresinden tamamı komisyonsuz ve sahibinden direk kiralanabilen villalara göz atabilirsiniz fakat Villa Premium’a direk ulaşmak için ise aşağıya bırakacağımız linkten ulaşabilirsiniz ve isterseniz sitemiz üzerinden isterseniz de tatil danışmanlarımızı arayarak telefon üzerinden rezervasyonunuzu oluşturabilirsiniz.


Villa Premium - Hill Villas Kalkan
© Copyright 2018 | Heryer Villam Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım - Weblikya Yazılım