Villa Stone & Heart

                Villa Stone & Heart Hill Villas Kalkan’ın en güzide villalarından biridir. Bu villamızın sahip olduğu özellikler dünyada eşi benzeri olmayan eklentilerdir. Villa Stone & Heart içinde sahip olduğu 10 metrelik doğal taş ile sizi büyüleyecektir gerek ışıklandırması gerek villanızın doğallıkla olan bütünleşmesi sayesinde sizi mest edecek. Villamızda bulunan taş esin kaynağımız olması sebebiyle de önem arz etmektedir ve bunun yanı sıra içinde bu ölçüde ve taşıma olmayan doğal yerinde taşa sahip olan başka bir villa dünya çapında ilk olarak Villa Stone & Heart’tır. Villamız sadece doğallığıyla değil aynı zamanda estetik olması sayesinde de cezb etmektedir kalp tasarımlı havuzlar ilk olarak Türkiye’de Hill Villas Kalkan’da kullanılmıştır. Tasarım açısından Türkiye mimari tasarım sınırlarını zorlayan yapımız sayesinde sizler için mükemmelliği tasarlamaya çalışıyoruz.

                Villa Stone & Heart rezervasyonunuzu bünyemizde bulunan HeryerVillam’a ait olan resmi kiralama adresi www.heryervillam.com adresinden yapabilirsiniz. HeryerVillam üzerinden yapacağınız rezervasyonlarda hem uygun fiyatlı sahibinden kiralama yaparken aynı zamanda hızlı rezervasyon sistemimizle zaman kaybetmeden tatilinize ilk adımı atabilirsiniz. Muhafazakar ve korunaklı havuzlu villa tatilini siz değerli misafirlerimizle bir araya getirmek için Hill Villas Kalkan konseptini oluşturduk ve villa tatilinin eksiklerini villa otel konseptimizle minimize ettik. Villa tatilindeki rahatlık ile oteldeki konforu bir araya getirerek 2019 yılında size mükemmeli sunduk. Sitemizde 1 Mayıs ile 30 Eylül tarihleri arasında açık olan restaurantımızda açık büfe kahvaltınızı yapabilir isterseniz öğle ve akşam yemeklerinizi de evinizde hazırlamaya gerek kalmadan 20 metre ötenizde yiyebilirsiniz. Bunların yanı sıra açık hava sineması ve mini market ile daha konforlu ve eğlenceli tatili yaşayabileceksiniz.

                Villa Stone & Heart 3 odalı ve birden çok ailenin konaklamasına müsaittir. Konaklayacak kişi kapasitesi 6 kişidir ve geniş ve ferah salonunun yanı sıra arka bahçesi ve havuz terasındaki oturma köşkü ile rahatlayabileceksiniz. Villa Stone & Heart Kalkan koyuna sahip manzarası ve havuzunun önünde peyzaja sahiptir. Evcil hayvanı olan misafirlerimiz de villalarımızda tatil danışmanına rezervasyon yaparken bildirmesi koşuluyla evlerimize kabul edilebilirler. HeryerVillam üzerinden rezervasyon yapmanız için linki tıklamanız yeterli gelecektir. https://www.heryervillam.com/villa-stone-heart/


Villa Stone & Heart
© Copyright 2018 | Heryer Villam Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım - Weblikya Yazılım